Automatisk ifyllning och automatisk inloggning på webbplatser

När du besöker en webbplats söker Kaspersky Password Manager efter konton som du har sparat för den webbplatsen. Baserat på sökresultaten och de befintliga inställningarna gör Kaspersky Password Manager något av följande:

Kaspersky Password Manager kan endast fylla i inloggningar och lösenord automatiskt på enheter som använder Android 5.0 eller senare. För att tillåta detta måste du slå på åtkomstfunktionerna för Kaspersky Password Manager. Om enheten använder Android 6.0 eller senare måste du ge nödvändiga behörigheter. På vissa enheter (exempelvis Xiaomi), kan du uppmanas att göra detta på Android 5.0 eller senare.

Öppna en webbplats från fönstret Kaspersky Password Manager

Logga in på en webbplats med webbläsartillägget